MauiBlog

De shampoo trends voor de zomer van 2021

Zon, zee en strand – de zomer komt er weer aan! Superfijn voor ons, minder fijn voor ons haar. Het is belangrijk in de zomer extra aandacht aan je haar te geven. En wat extra verzorging kan nooit kwaad, maar zeker nu is het helemaal nodig. Gelukkig zijn er genoeg shampoos op de markt met verschillende werkingen voor ons haar. Deze toppers kun je niet missen voor aankomende zomer!

Lees het artikel

Alles over kokoswater voor je haar (en waarom je het nú wilt)

Kokoswater voor je haar? Jazeker! Het is dé manier om het perfecte haar te krijgen: sterke en glanzende lokken. Wie wil dat nou niet? En dat niet alleen – het zou zelfs je haargroei stimuleren. Wij hebben speciaal voor jou alles over kokoswater uitgezocht.

Lees het artikel

4 vragen over Shea Butter beantwoord

Een ingrediënt dat je steeds vaker terugziet in verzorgingsproducten is Shea Butter. Het is een plantaardige boter die we terugvinden in body lotions, shampoos en conditioners. Het belooft dat het onze huid en haar kan herstellen als de beste. Genoeg beloftes om eens op onderzoek uit te gaan. Wat is Shea Butter precies, wat maakt het bijzonder en hoe gebruiken we het? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Lees het artikel

Verzorgingstips voor broos of zwak haar

Er zijn een hele hoop redenen waarom je haar dunner of zwakker kan worden. Denk aan hormoonschommelingen, ongezond eten of de verzorging van ons haar. Feit is nou eenmaal dat we er allemaal ergens mee te maken krijgen en dat we er knap onzeker van kunnen worden. Gelukkig zijn er dingen die we kunnen doen om dit zoveel mogelijk tegen te gaan. Wij delen onze tips.

Lees het artikel

© 2020 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.